Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

A kedvezményezett neve:

EURODENT-AQUA DENTAL Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

Technológiai innováció az EURODENT-AQUA DENTAL Kft-nél

A projekt azonosítószáma:

GINOP-2.1.8-17-2017-00960

A szerződött támogatás összege:

14 999 940 Ft

A támogatás mérték (%-ban):

45,066%

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projektünk keretében kívánunk megfelelni mind a szolgáltató minőségi színvonal emelkedésének, mind pedig a gyártásban végzendő fejlesztések magasabb szintű művelésének. Ennek megfelelően a beszerzendő eszközök ezeket a célokat szolgálják, továbbá a páciensek egészségi állapotának megőrzését, javítását irányozzuk elő.

A jelen projekt kiváló lehetőséget biztosít, hogy a haladó egészségipari technológiákban fejlődést mutassunk, és ezáltal versenyképességünket növeljük. Mindennek széleskörű alkalmazása pedig az Egészséges társadalom és jólét prioritáshoz kapcsolódik.

A beszerzendő eszközök egy része a szolgáltatás minőségét, a hatékony munkavégzést hivatottak előirányozni. Ilyen eszköz az intraorális szájszkenner, amely jelen pillanatban a piacon az egyik legfejlettebb fogászati képalkotói technológiával rendelkezik. Az eszköz pontos, színes, 3D-s képet készít a fogazatról, így biztosítva a lehető legpontosabb képet a lenyomat elkészítéséhez, amely a beavatkozás sikerességét, hosszan tartó életét is biztosítja. A további eszközök a fogak, foghidak legyártásában, megtervezésében játszanak fontos szerepet. A szkenner képalkotását a 3D nyomtató hívja be, és teljes pontossággal elkészíti a képalkotás révén elkészült fogazatot, fogazatrészt. Ez nem csak a munkavégzési folyamatok gyorsítását, időhatékonyabbá tételét jelenti, de az anyagi ráfordítások fajlagos költsége is csökken. A fejlesztés során további 2 db faragógép (száraz és vizes) kerül beszerzésre, amelyek a legmodernebb technológiát alkalmazva dolgozzák ki a fogakat, fogkoronákat, implantátumokat. Mindezen fejlesztések révén korszerűvé válik eszközparkunk, amely a versenyképesség növelésének elengedhetetlen feltétel.

A szolgáltatási és gyártási folyamatok magas színvonalú emelkedése az árbevétel, a jövedelmezhetőség a további eszközpark-fejlesztést irányozza elő, ami révén vállalkozásunk továbbra is stabil gazdasági egységként mutatkozik meg az fogászati, orvosi eszköz gyártási tevékenység palettáján.

A projekt befejezésének dátuma:

2018.09.30.

Kontaktformular Kontaktieren Sie Uns

Széchenyi Terv Plusz Széchenyi 2020