Visszaélés bejelentő rendszer

Amennyiben Ön ügyfelünk, munkavállalónk, vagy szerződéses partnerünk és visszaélést, vagy panaszt kíván bejelenteni, azt megteheti írásban az alábbi űrlap kitöltésével, vagy szóban a +36 96 577-240-es telefonszámon. Ezek lehetnek a szervezetünket érintő jogsértések vagy etikailag kifogásolható magatartásokkal kapcsolatos bejelentések egyaránt. Biztosíthatjuk Önt, hogy bejelentését kizárólag az Eurodent-Aqua Dental Kft. bejelentés védelmi felelőse fogja megkapni. Bejelentését és a személyazonosságát a vizsgálat valamennyi szakaszában bizalmasan kezeljük.


Felhívjuk azonban figyelmét, amennyiben bejelentése kivizsgálása során nyilvánvalóvá válik, hogy Ön rosszhiszeműen, valótlan adatot vagy információt közölt és ezzel bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére utaló körülmény merül fel, azt kötelességünk az illetékes hatóságok felé jelezni.

Kérjük, panaszát lényegre törően, a fő információk átgondolásával (Kivel történt? Mikor történt? Hol történt? Mi történt pontosan?) adja meg részünkre, és amennyiben az esettel kapcsolatban rendelkezésére állnak dokumentációk vagy fotók, akkor azokat is küldje meg részünkre, hogy a panasz kivizsgálását a bejelentés védelmi felelősünk minél gyorsabban és hatékonyabban el tudja végezni.